Град Хисаря се присъедини към благотворителната инициатива с призив „Ако можеш – остави, ако нямаш – си вземи“. Първата кутия е поставена в Супермаркет „България“.

Началото на тази инициатива започна в Италия, много бързо намери последователи в различни държави, сред които се нарежда и България.

Инициативата е напълно анонимна и дава възможност на всеки, който иска да помогне, да остави хранителни или други продукти, както и на тези, които имат нужда от тях да се възползват от показаната добрина.

В Хисаря това ще се случва в почти всички хранителни магазини, където ще бъде поставена кутия с логото на инициативата, в която ще се разполагат дарените хранителни продукти. Началото на тази благотворителна инициатива в Хисаря дават Община Хисаря, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Център за обществена подкрепа и Общински младежки клуб „Иноватор“. Доброволците от младежкият клуб ще изработят кутиите за благотворителността.

Организаторите на благотворителната акция се надяват към тях да се присъединят повече дарители, които да оставят хранителни продукти и така да се помогне на повече нуждаещи се.Коментарите са затворени.

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.