ОБЩИНА ХИСАРЯ- С МОДЕРНА УСЛУГА В ПОЛЗА НА ХОРАТА. ДАНЪЦИТЕ ВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ ЕВТИНО И ЛЕСНО ОТ КАСИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ПО ИНТЕРНЕТ И ЧРЕЗ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ АД !!!

www.easypay.bg

Уважаеми граждани, уведомяваме Ви, че е в действие новата услуга – “Плащане на местните данъци само по ЕГН чрез касите на ИЗИПЕЙ в цялата държава и по интернет чрез Ипей от целия свят”.
Кметът на Община Хисаря- инж. Пенка Ганева подписа споразумение с дружеството за предлагането на услугата, тя е безвъзмездна за Общината. Тя е част от качественото и модерно европейско обслужване на гражданите, което е един от основните приоритети в работата на Общинска администрация- Хисаря.

Как става това? За да се плати в която и да е точка на държавата, не е необходимо нито представянето на печатното съобщение, нито попълването на каквито и да са документи. Клиентът съобщава само своето ЕГН /или ЕИК- ако е фирма/. Плащането се извършва веднага. Таксата е минимална. Стойността на услугата за клиента е 1 лев или максимум 5 лева, в зависимост от дължимата сума. Така вече, както се плаща ток, вода, телефон, интернет, цифрови телевизии, газ и парно в страната, ще може да се плащат и всички данъци и такси към Хисаря. Плащането важи и за интернет услугата през ИПЕЙ. Плащането през интернет е на цена 0.40 лева на транзакция без оглед на дължимата сума. За да се плати през ИПЕЙ, е необходимо да се направи регистрация в сайта – www.epay.bg.

Новата услуга е в полза най-вече на живеещите извън територията на Общината и пести тяхното време, средства, нерви и неудобства. Тя подпомага и общината, защото повишава събираемостта на данъците. ИЗИПЕЙ има 3 каси и в град Хисаря. Намират се на улиците: „Генерал Гурко” № 46 и №25 и „Иван Вазов” №25. На тях по същия начин хората могат да платят, както данъците към своята община, така и към други общини в държавата, където имат някакви имоти.
Повече информация къде се намират касите на ИЗИПЕЙ в България, може да намерите на този линк:  www.easypay.bg

 


Български Пощи — >

„Български пощи” ЕАД разширява дейността си по приемане на суми за местни данъци и такси от данъчно задължените лица в пощенските станции. Разширява се и обхватът на предлаганата услуга. Освен данък върху недвижимите имоти и такса битови отпадъци, от тази година ще се  инкасират и суми за други видове данък – патентен данък, данък върху превозните средства, приходи от наета земя, както и дължимите лихви за посочените задължения.

В момента услугата се предлага в определени пощенски станции (виж приложения списък) на територията на град София, София област, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково, Благоевград, Кюстендил, Враца и Кърджали. Във всяка пощенска станция от списъка  можете да платите данъци и такси към всички общини, посочени в приложения списък на общините.  За целта е достатъчно само да съобщите на обслужващия ви служител единния граждански номер на данъчно задълженото лице.

Услугата се развива динамично и в близко време, след финализиране на съответните договори, „дистанционното„ плащане ще бъде възможно за цялата страна и ще улесни изключително нашите клиенти.

Цени за извършване на услугата може да видите в „Pril.ceni MDT”.Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Анкети

Считате ли, че чакахте прекалено дълго?

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.