ОБЩИНА ХИСАРЯ- С МОДЕРНА УСЛУГА В ПОЛЗА НА ХОРАТА. ДАНЪЦИТЕ ВЕЧЕ МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ ЕВТИНО И ЛЕСНО ОТ КАСИ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ПО ИНТЕРНЕТ И ЧРЕЗ БЪЛГАРСКИ ПОЩИ АД !!!

www.easypay.bg

Уважаеми граждани, уведомяваме Ви, че е в действие новата услуга – “Плащане на местните данъци само по ЕГН чрез касите на ИЗИПЕЙ в цялата държава и по интернет чрез Ипей от целия свят”.
Кметът на Община Хисаря- инж. Пенка Ганева подписа споразумение с дружеството за предлагането на услугата, тя е безвъзмездна за Общината. Тя е част от качественото и модерно европейско обслужване на гражданите, което е един от основните приоритети в работата на Общинска администрация- Хисаря.

Как става това? За да се плати в която и да е точка на държавата, не е необходимо нито представянето на печатното съобщение, нито попълването на каквито и да са документи. Клиентът съобщава само своето ЕГН /или ЕИК- ако е фирма/. Плащането се извършва веднага. Таксата е минимална. Стойността на услугата за клиента е 1 лев или максимум 5 лева, в зависимост от дължимата сума. Така вече, както се плаща ток, вода, телефон, интернет, цифрови телевизии, газ и парно в страната, ще може да се плащат и всички данъци и такси към Хисаря. Плащането важи и за интернет услугата през ИПЕЙ. Плащането през интернет е на цена 0.40 лева на транзакция без оглед на дължимата сума. За да се плати през ИПЕЙ, е необходимо да се направи регистрация в сайта – www.epay.bg.

Новата услуга е в полза най-вече на живеещите извън територията на Общината и пести тяхното време, средства, нерви и неудобства. Тя подпомага и общината, защото повишава събираемостта на данъците. ИЗИПЕЙ има 3 каси и в град Хисаря. Намират се на улиците: „Генерал Гурко” № 46 и №25 и „Иван Вазов” №25. На тях по същия начин хората могат да платят, както данъците към своята община, така и към други общини в държавата, където имат някакви имоти.
Повече информация къде се намират касите на ИЗИПЕЙ в България, може да намерите на този линк:  www.easypay.bg

 


Български Пощи — >

„Български пощи” ЕАД разширява дейността си по приемане на суми за местни данъци и такси от данъчно задължените лица в пощенските станции. Разширява се и обхватът на предлаганата услуга. Освен данък върху недвижимите имоти и такса битови отпадъци, от тази година ще се  инкасират и суми за други видове данък – патентен данък, данък върху превозните средства, приходи от наета земя, както и дължимите лихви за посочените задължения.

В момента услугата се предлага в определени пощенски станции (виж приложения списък) на територията на град София, София област, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково, Благоевград, Кюстендил, Враца и Кърджали. Във всяка пощенска станция от списъка  можете да платите данъци и такси към всички общини, посочени в приложения списък на общините.  За целта е достатъчно само да съобщите на обслужващия ви служител единния граждански номер на данъчно задълженото лице.

Услугата се развива динамично и в близко време, след финализиране на съответните договори, „дистанционното„ плащане ще бъде възможно за цялата страна и ще улесни изключително нашите клиенти.

Цени за извършване на услугата може да видите в „Pril.ceni MDT”.Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.