Информационна среща на ОИЦ – Пловдив

На 24 февруари 2017г. от 11.00 часа в заседателната зала на  община Хисаря, гр. Хисаря, Областен информационен център – Пловдив ще проведе информационна среща, на която екипът на ОИЦ ще представи актуалните и предстоящи през  2017г. възможности за финансиране на проекти по Европейските структурни и инвестиционни фондове. Целта на срещата е да се повиши информираността и да се провокира интересът на заинтересованите страни за разработване на проектни предложения по оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони.

На участниците ще бъдат раздавани рекламни и информационни материали за новия програмен период, оперативните програми в него и европейската политика.

Информационната среща в община Хисаря е част от информационната кампания на ОИЦ-Пловдив, която се провежда във всички общини от област Пловдив и има за цел да популяризира актуални и предстоящи процедури и мерки по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

ОИЦ-Пловдив е част от мрежата от 28 информационни центъра, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Колко пъти до сега сте ползвали услуги, предоставени от Общинска администрация град Хисаря?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.