da-pazim-decata15„ЗАЕДНО ДА ПАЗИМ ДЕЦАТА НА ПЪТЯ” – под това мото  за трета поредна година в община Хисаря стартира кампания, организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните  /МКБППН/съвместно с ЦОП Хисаря, РУ на МВР Хисаря, ЧОСР Хисаря  в подкрепа на инициативата на БНТ – „Спри, детето запази!“ и националната кампания за осигуряване безопасността на движението на децата ”Да пазим децата на пътя”.

IMG_6892

Главната цел на инициативата е да насочи вниманието на водачите към повече отговорност и толерантност на пътя. За целта доброволците от МКБППМН и  БМЧК – Хисаря ще участват в освежаването на цветните  пешеходни пътеки около училищата. По инициатива на Инспектор детска педагогическа стая и РУ на МВР Хисаря ще бъдат създадени две детски площадки по безопасност на движението в двора на СУ „Христо Смирненски” и ОУ „Васил Левски”.

dpu-hissariya-colorНа 15 септември, със съдействието на служителите от Пътна полиция и инспектор детска педагогическа стая, младите доброволци от „Детско полицейско управление Хисаря” и от Комисията за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните облечени в светлоотразителни жилетки, ще раздават на водачите на пътните превозни средства стикери с мотото на кампанията, призовавайки ги за по-голяма бдителност и толерантност на пътя. Ще помагат и на децата при пресичането на опасните кръстовища.

 

 

12027571_701432933322761_4497795393787955913_nАкцията ще бъде насочена към осигуряване безопасността на децата на пътя. Наред с полицейски акции за контрол, насочен към осигуряване безопасността на децата на пътя, пътните полицаи заедно с Инспектор детска педагогическа стая и представители на МКБППМН ще влязат в училищата за да напомнят на ученици и родители основните правила за безопасност, а на 15 септември техният призив за спазване на основните правила за движение ще е специално насочен към първокласниците.

10672039_585540498235619_8738788679306317429_nКоментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Колко време чакахте, докато регистрират заявлението Ви за административна услуга

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.

 

< 500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.