14384125_1255699817807653_1082445816_nДнес, 15.09.2016 г., Кметът на Община Хисаря инж. Пенка Дойкова откри началото на учебната година в СУ „Христо Смирненски“, а Заместник Кмета Тони Илиева и Главен експерт „Образование” Величка Костова откриха началото на учебната година в Основните училища „Климент Охридски” и „Васил Левски”. Те поздравиха учениците, учителите и родителите, както и най-малките – първокласници, които за първи път прекрачиха училищния праг. За всички първокласници община Хисаря беше приготвила подаръчета.

Тази година училищата в Общината отвориха врати за 753  ученици.

 

„Мили деца, скъпи учители, уважаеми родители!

Днес е 15-ти септември! За мен е  чест и радост да Ви поздравя с началото на новата учебна 2016-2017 година! Първият учебен ден винаги е бил и ще продължава да бъде празник за всеки дом, в който има ученици, и в който духът на този ден се пази !

 

img_0999Скъпи първокласници,

Днес е вашият първи учебен ден! Изключителен ден, който ще помните завинаги! Ден, в който за първи път прекрачвате прага на училищния двор и с плахи стъпки пристъпвате в класната стая. С вяра и доверие подайте ръка на вашия учител и заедно поемете по един дълъг път, водещ към знанието и науката, към нови хоризонти, към задължения и отговорности. Подайте ръка на всяко другарче и станете приятели в училище и в живота. Бъдете здрави и много любознателни ! Обичайте и уважавайте  своите учители! На добър час в Първи клас!

img_0954Скъпи ученици,
На Вас, пожелавам неуморност и постоянство в образованието и науките. Не губете устрема и желанието си да научавате повече, защото знанието е сила!

 Уважаеми учители,

На вас искам да пожелая търпение, любов и разбиране! Търпение, с което да съумеете да предадете вашите уроци, както тези от учебниците, така и тези, научени от живота на вашите възпитаници; Любов и разбиране, с която да приобщите всяко дете към знанието. На добър час и нека всички заедно работим за едно по-добро бъдеще за децата на Община Хисаря!

 Уважаеми родители,

Подкрепяйте и поощрявайте  Вашите деца по пътя на знанието. Убеждавайте ги,че знанието е ценност. Намирайте време, за да споделяте с тях удоволствието от наученото или радостта от преодоляването на трудна задача.”

 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДОБЪР ЧАС! Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Как се информирате за правата си като потребител на административни услуги?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...