След проведените тренинги, обучения и практически занятия е време да споделим първия етап на един по-мащабен проект на МКБППМН община Хисаря, Младежите от Общински младежки клуб „Иноватор“ и ЧОСР Хисаря– физически обособено място, на което младите и активни хора в Хисаря ще могат да се срещат, да спортуват, да танцуват, да разпускат, да се забавляват, да обменят идеи, да реализират кампании и инициативи за положителни промени в общността.
Младежите определиха слоган на проекта „Надскочи мечтите си“, а мястото да носи името „АртМания“.

Проектът „АртМания” предоставя възможност на територията на град Хисаря да бъде изградено социално пространство, което да е привлекателно за младите хора обединяващо в себе си възможностите за спорт на открито, място за социални контакти и възможност за културни изяви.
Активното въвличане на младите хора в създаването на социално пространство, чрез процеса на „АртМания“, би им дало възможност за изява на техните таланти, способности и силни страни.
Мястото ще е подходящо и за творчество, танци, партита, изложби, разпускане или споделено работно място.

За любителите на спорта сме предвидили да има открит стрийт фитнес, тенис на маса, джаги, настолни игри и други.

Ще се постараем да осигурим и библиотека, и други интересни занимания за посетителите.

Всичко ще се ползва напълно безплатно, като в помещението ще бъдат осигурени условия и оборудване за учене, форуми, арт-изяви и други дейности.

Инициативата се реализира под егидата на кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева и с финансовата подкрепа на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ Хисаря и ЧОСР Хисаря, а във всички етапи ще бъдат привлечени да участват млади хора от града.
„АртМания” –младежко пространство обединяващо младите хора в общата идея за свобода, независимост и творчество. Надскочи мечтите си! Мястото е : град Хисаря, стадион „Крепост“ /бившото кафене на стадиона/.

Очаквайте скоро програма с дейностите за лятото!

Всеки желаещ да се включи в инициативата е добре дошъл!Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...