На 26 април 2018г. на градски стадион “Крепост” в гр. Хисаря се проведе състезание за разделно събиране на отпадъци под надслов “ЧИСТА ПРИРОДА” организирано от Общинска администрация, Общински училища и детски градини.

Целта на инициативата е да се възпита емоционална отзивчивост и да се засили интереса на децата и учениците  към природата, да се посочат пътища за общуване на детето с природата, да се стимулира спортната активност.

Битките между децата бяха доста сериозни. И тази година те ни изненадаха с модните си тоалети, които затрудниха журито при оценяването.

А сръчковците от училищата сътвориха чудесни костюми,във втората състезателна игра,  въпреки ограниченото време, с което разполагаха.

Голямата награда за състезанието “ЧИСТА ПРИРОДА”, сред училищата,   получиха учениците от ОУ “Климент Охридски” гр Хисаря.

Поради изключително добрата подготовка и творчество проявено в състезанието, дацата от детските градини ще бъдат приятно изненадани от страхотната награда предвидена за всички тях.

Изказваме благодарност на директорите на училищата и детските градини и на преподавателите, които взеха участие и с които си партнирахме в спортното мероприятие. Специално благодарим и на  ОМК “Иноватор” в лицето на Мария Чолакова, която беше водещ на събитието и разбира се,  на журито от Общинста администрация, отразило достоверно и безпристрастно резултатите от състезанието.

Състезателния дух беше на високо ниво. Оставаме в очакване на следващи спортни мероприятия……Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

По какъв начин получавате нужната Ви информация от Общинска администрация в момента?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...