На 26 април 2018г. на градски стадион “Крепост” в гр. Хисаря се проведе състезание за разделно събиране на отпадъци под надслов “ЧИСТА ПРИРОДА” организирано от Общинска администрация, Общински училища и детски градини.

Целта на инициативата е да се възпита емоционална отзивчивост и да се засили интереса на децата и учениците  към природата, да се посочат пътища за общуване на детето с природата, да се стимулира спортната активност.

Битките между децата бяха доста сериозни. И тази година те ни изненадаха с модните си тоалети, които затрудниха журито при оценяването.

А сръчковците от училищата сътвориха чудесни костюми,във втората състезателна игра,  въпреки ограниченото време, с което разполагаха.

Голямата награда за състезанието “ЧИСТА ПРИРОДА”, сред училищата,   получиха учениците от ОУ “Климент Охридски” гр Хисаря.

Поради изключително добрата подготовка и творчество проявено в състезанието, дацата от детските градини ще бъдат приятно изненадани от страхотната награда предвидена за всички тях.

Изказваме благодарност на директорите на училищата и детските градини и на преподавателите, които взеха участие и с които си партнирахме в спортното мероприятие. Специално благодарим и на  ОМК “Иноватор” в лицето на Мария Чолакова, която беше водещ на събитието и разбира се,  на журито от Общинста администрация, отразило достоверно и безпристрастно резултатите от състезанието.

Състезателния дух беше на високо ниво. Оставаме в очакване на следващи спортни мероприятия……Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.

 

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.