309434_2513812728767_728191356_nГ-н Гатьо Султанов от местната коалиция „Промяна” е новият председател на Общински съвет Хисаря. За поста бяха предложени: г-жа Ива Вълчева-БСП, инж. Вълко Макавеев-Партия Зелените, г-н Бойко Гавраилов-ГЕРБ и г-н Гатьо Султанов-МК „Промяна”.  Инж. Макавеев, си даде отвод, като предложи млади хора да поемат ръководството. На първото гласуване не беше избран председател. На втория вот г-н Султанов получи 9 гласа, а г-н Гавраилов 8.

Новият председател на Общинския съвет благодари на всички, които са гласували за него, обеща да работи честно и пожела на всички съветници здраве. Категорично заяви, че ще работи за обединяване на Общинския съвет Хисаря.

 

емайл за връзка  : obs@hisar.bg4 thoughts on “Общински съвет Хисаря избра г-н Гатьо Султанов за Председател

 1. Таня Герова on said:

  Моля обърнете внимание на живущите в с. Мътеница. При дъжд става опасно за къщите, които се намират в ниската част на селото. Нали сте от промяна “Променете” нещо, покажете на хората, че ви пука за тях. Имам снимки и всичко наобходимо . Свържете се с мен и ще ви ги предоставя.

 2. Здравейте г-жо Герова,
  Прочетох в сайта на общината за проблемите на живущите в село Мътеница. Ще ви помоля за повече информация, която можете да изпратите на посочения от мен имейл. zahisar.com e новинарски и информационен сайт за гр. Хисар, региона, България и света. Ще се радваме да ви помогнем за решаването на проблема ви! С уважение: Владимир Петров

 3. Ваня Илиева on said:

  УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,

  ГЛОБУС МЕДИЯ ГРУП /ТРАВЪЛ ТВ И ТРАВЪЛ HD/ създаде специално за българските общини телевизионен блок „ОБРАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ в прайм тайма на програмата на телевизия Травъл ТВ. В него се излъчват кратки филмови формати за различните региони и общини на България.
  Аудио визуалното произведение е най-силно въздействащият формат в туристическата индустрия и реклама и затова цел на „ОБРАЗИ ОТ БЪЛГАРИЯ“ е чрез кратки експресивни форми да представи възможностите за ЦЕЛОГОДИШЕН ТУРИЗЪМ в България.
  Това е важно за живота и икономиката на българските общини.
  Двата телевизионни канала ТРАВЪЛ ТВ И ТРАВЪЛ HD вече се излъчват в над 14 страни от Източна и Централна Европа и Балканските страни, САЩ, Канада и Мексико и интересът към тях ни дава увереността, че това, което правим – ДА ПРОМОТИРАМЕ БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЕЛОГОДИШНА ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ, е крайно необходимо и полезно.
  Предлагаме дълготрайно партньорство и сътрудничество на всички, които имат стремеж да бъде представен техния регион и община по най-добрия начин пред българските и чуждестранните туристи.

  Надяваме се да имате позитивно отношение и да се включите в този проект.

 4. Даниела Апостолова on said:

  Боклука в с.Кръстевич !Отчаено положение

Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Loading ... Loading ...

Може да заплатите  вашите местни данъци и такси чрез Български пощи :

bgpostpng

 

И Н Ф О Р М А Ц И Я

по Проект “ Нови възможности за грижа”

(социална услуга „Личен асистент” за лица с трайни увреждания,

които не могат да се самообслужват)

От 27.03.2015г. в община Хисаря стартира Проект „Нови възможности за грижа” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г., бюджетна линия 2014BG05M9OP001-2.2015.001 „Нови алтернативи”, дейност „Личен асистент”. Към момента са назначени 25 лични асистенти предоставящи услугата на 26 потребителя. Двама от потребителите са деца. Подадени бяха общо 88 заявления от кандидат-потребители.

Услугата се ползва от :

** Хора с увреждания с ограничения или невъзможност за самообслужване;

** Хора над 65 г. с ограничения или невъзможност за самообслужване;

** Самотноживеещи тежко болни лица;

** Семейства на деца с увреждания.с увреждания

През месец октомври се проведе поддържащо обучение на всички назначени лични асистенти.

Тази услуга е изключително полезна и търсена от потребителите, т. к. се предоставя в домашни условия, без откъсване от средата.

Powered by WordPress Popup