Как реагираха  децата в пандемията?

Децата бяха потърпевши, нямаха извънкласни форми-спорт, изкуства. От днес за утре загубиха социални връзки със своите естествени партньори-връстниците. Загубиха приятелите си и усещането за емоционална и социална връзка с хората, с които съпреживяват.

Те бяха и са онлайн, и до днес, много време прекарват пред екраните. Сега е време за движение, спорт, изкуство, разходки, природа-всичко друго, но не и за екран.

 МИЛИ ДЕЦА, СКЪПИ РОДИТЕЛИ, УВАЖАЕМИ ГОСТИ НА ГРАД ХИСАРЯ 

Нека на 1-ви юни  2020г. /понеделник/ от 16.30 до 18.30ч. на площад „Еани“ пред НЧ „Иван Вазов“  да намалим екранното време и отбележим деня на детето с организиране на активности. Нека децата се разтоварят, да потанцуват, да общуват през различни форми на позитивно преживяване. Нека да направим смяна на ритъма на двигателната активност  с насищане с други емоции и връзки, като спазваме разбира се противоепидемичните мерки.

Екипът аниматори от Общински младежки клуб „Иноватор” Хисаря ще се погрижат за празничното настроение на всички.

Заповядайте!

 

 Съорганизатори: „Център за обществена подкрепа“, „Общинска комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни“, Общински младежки клуб „Иноватор”.Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Считате ли, че чакахте прекалено дълго?

Зареждане ... Зареждане ...