От 29 ноември 2021г. в община Хисаря стартира инициатива за събиране на стоки от първа необходимост за подпомагане на хора в нужда с мото „Подай ръка на Коледа“.

Организатори са: Община Хисаря, Център за обществена подкрепа, Общински младежки клуб “Иноватор” и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните-МКБППМН. 

Желаещите да се включат могат да даряват консерви, сладка, конфитюри, мармалад, пакетирани макарони, сол, захар, брашно, олио, ориз, леща, фасул. Приемат се също дарения от мед, шоколади, вафли, бисквити, сокове, както и санитарни материали – сапун, прах за пране, веро за съдове.

Адресът за предаване в град Хисаря е:  ул. “Аугуста” №16 – Център за обществена подкрепа, всеки работен  ден от 8 до 17ч., а в останалите населени места в общината, желаещите могат да носят даренията в кметствата.

Телефон за повече информация: 0337/ 6 25 47, GSM 0884900629

Моля всеки, който реши да подкрепи инициативата да се придържа към изброените в списъка продукти, тъй като те са съобразени с нуждите на хората, при които ще отидат.

Инициативата ще продължи до 17 декември 2021 година.Коментарите са затворени.

Анкети

Колко време чакахте, докато регистрират заявлението Ви за административна услуга

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...