ПОДАЙ РЪКА- СБЪДНИ МЕЧТА

Ние вярваме, че с добри дела можем да променяме света, в който живеем.

Уважаеми съграждани и гости на град Хисаря. Знаем, че тези седмици са много трудни не само за нашата община, но и за цялата ни страна, но вярваме, че ще се справим успешно и с тази вълна на Ковид 19! Точно в такива моменти осъзнаваме, че няма нищо по-ценно от живота и здравето. Точно в такива моменти подадената ръка към нуждаещ се човек е най-ценното, което можем да сторим. Да направим добро на познат или непознат и видим блясъка, сълзите в очите му, ни дава вътрешен мир и удовлетворение. Това изпитахме в коледната кампания, когато разнасяхме дарените от вас продукти на нуждаещите се хора. Това изпитвахме и когато гледахме как кутиите в хранителните магазини бяха винаги пълни и хората в нужда си взимаха.

            Преди месец мотивирани от успеха на коледната кампания „Подай ръка на Коледа“ и „Ако можеш остави-ако нямаш си вземи“, младите хора от Общински младежки клуб „Иноватор“ подкрепени от инж. Пенка Ганева-кмет на община Хисарая, инж. Найден Павлов- педседател на Общински съвет Хисаря се впуснаха в нова благотворителна кампания „Подай ръка-сбъдни мечта“. Този път целта, която си постави екипът е да се съберат средства за финансова помощ на семейство или двойка с постоянен или настоящ адрес на територията на община Хисаря с безплодие, лечимо с методите на АРТ /асистирани репродуктивни технологии/.  

Към благотворителната кампания се включиха и Център за обществена подкрепа, екипът от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Читалищата от град Хисаря, всички детски градини и училища в общината. Надяваме се да се включат представители от бизнеса и други общественици.

През месец януари всички деца, от най-малките в детските градини до най-големите в училищата, развълнувани, че помагат за каузата  изработиха валентинки, картички, сувенири и много други интересни неща.  В събота, 12-ти февруари 2022г., от 10.30ч. пред НЧ „Иван Вазов“ град Хисаря ще можете да видите и си вземете от всичко изработено. Материалите няма да имат цена, цената я определяте вие!

Младежите от Общински младежки клуб „Иноватор“ и децата от Читалищата са подготвили още изненади за вас в името на каузата.

Предвид предстоящата седмица на виното и любовта, няма как да не ви предложим и по чашка винце, а желаещите да запечатат мига ще могат да се снимат в специално сърце-рамка.

Благотворителната акция ще стартира спазвайки всички противоепидемични мерки!

Всеки, който желае  да се включи в благотворителния базар, като предложи свои изделия, продукти, може да се свърже с нас на GSM 0884900629 или да пише на имейл [email protected]

Заповядайте, очакваме ви!Коментарите са затворени.

Анкети

По какъв начин получавате нужната Ви информация от Общинска администрация в момента?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...