13933530_2102844513273577_623008098_n (1)Приключи “Лятна академия за децата на Хисаря” 2016г. Изказваме огромна благодарност на всички, които се включиха за да успеем да реализираме тази инициатива за децата на Хисаря! Всеки един от вас даде частица от себе си в името на нашите деца! Предвид попълнените анкети от децата, които участваха в нашите направления, спокойно можем да обявим, че инициативата ни приключи успешно! За пореден път доказахме, че когато се обединим в името на една кауза, резултата не може да бъде друг освен успешен!

Благодарим специално на Иванка Сакутова- Директор на СОУ “Христо Смирненски”, която ни се довери и предостави учебната база за да реализираме нашите дейности!

Специални благодарности и на Боянка Иванова от ресторант “Национал”, която по повод официалното закриване на академията, приготви вкусната почерпка за всички деца и участници в Лятната академия за децата на Хисаря!

Специални благодарности и на Стоян Лесев, Димислава Николова, Нели Тоскова, Ивиана Каракуманска , които бяха до нас  и ни подкрепяха, консултираха през погледа на детето, от началото до края на инициативата.

Графичен дизайн на всички публикации, грамоти, сертификати- всичко бе изработено от Стоян Лесев. За дизайна и модела на дрехите се погрижиха Дими, Нели и Иви.

 

Благодарим и на Марияна – управител на фирма „Мио марс” град Димитровград, които изтърпяха всички наши капризи и ушиха очакваните облекла за участниците.

 

Благодарим и на Станислав Минчев- управител на „Зийлот Дизайнс”, които вече 2 години са постоянни наши партньори във всяка инициатива. Те изработиха баджовете, дизайна на баджа, дизайна на логото на академията, тефтерите с химикалче, раничките, както и техния надпис и връзката с надпис за бадж.

Благодарим на Хотел „Аугуста”, които ни предоставиха диспенсър за вода и вода  за децата, също така и за комфорта, който осигуриха на децата по време на престоя им на басейна в хотела.

Благодарим на Сендър ЕООД град Пловдив за активното участие на техни преводачи в дейностите ни.

Специални и сърдечни благодарности на Владимир – управител на Арт център Алехандро град Пловдив и обучител в направление „Латино танци”, който успя да завладее сърцата на децата и да им предаде своя заряд към любовта за танцуване.

Благодарим на Националната скаутска организация, която чрез своите представители Кирил Иванов, Георги Ангелов и Васил Андреев успя да покаже един различен поглед към света на децата.

Благодарим и на обучителите за техния невероятен професионализъм и любов към децата:

Марияна Евстатиева- „Арт работилница”,

Невена Стоянова- грим, Йорданка Вангелова-прически, Радка Чолакова-козметика- „Мода, стил и красота”,

Нели Кацарска, Невена Пашкулова, Даниела Николова- „Обучение на обучители”

Русен Кацарски, Татяна Ангелова, Георги Кацарски- „Спортни умения”- стрелба с лък и дресировка на куче

Ваня Вангелова и Кирил Иванов – „Аз говоря английски”

Татяна Ангелова- „Аз говоря руски”

Благодарим на Боряна Илиева– Директор на ЦОП Хисаря, която осигури безопасното транспортиране на децата от училището до басейните.
Цветелина Пенева и Минчо Чавгов– обществени възпитатели към МКБППМН, които придружаваха децата и се грижеха за тяхната безопасност по време на престоя им на минералните басейни

Благодарим и на Мариана Куковска- нашата медицинска сестра, която 10 дни се грижеше за здравето на децата.

Огромни и специални благодарности изказваме на младежите от БМЧК- Хисаря, които са нашите първи възпитаници от „Латна академия за децата на Хисаря” 2015г. През тази една година ние бяхме непрекъснато заедно, те бяха и остават да са нашата гордост. През изминалата година те приложиха наученото сред своите връстници, като бяха техни обучители на различни теми през цялата учебна 2015/16година. Направленията, които реализирахме през 2016г. бяха предложени от тях.

Благодарим ви и на вас мили родители, че ни се доверихте и оставихте децата си в наши ръце тези 10 дни! Благодарим и на всички деца участвали в „Латната академия за децата на Хисаря” 2016г. Бяхте страхотни, всеки един от вас остави незабравими радостни моменти, вие сте нашата нова гордост! Пожелаваме ви безгрижно и весело лято, както и успешна нова учебна година! На добър час!

Особени благодарности изказваме и на нашия колега Станислав Филипов за професионалната правна консултация и съдействие във всяка наша дейност!

От екипа работил по инициативата на МКБППМН

Тони Илиева- Председател на МКБППН и Зам. Кмет на община Хисаря

Даниела Николова- Секретар на МКБППМН

Цветелина Пенева

Невена Пашкулова

Нели Кацарска

Боряна Илиева

Минчо Чавгов

 hissariya-vector-badge

 Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Как се информирате за правата си като потребител на административни услуги?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.

 

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at [email protected] to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.