Днес /08.09.2021г./ инж. Пенка Ганева- кмет на община Хисаря връчи Сертификати за успешно преминато обучение на участниците в направлението „Институциите и ние“ от лятна превантивна програма на МКБППМН и община Хисаря „Забавно лято в Хисаря 2021г.“

  Целта на това направление беше децата да се запознаят с дейността и работата на всички институции, които работят в града. Обучаващите организации приеха новото предизвикателство с голям интерес и сърдечно посрещаха децата. Децата от своя страна изразиха мнение, че са се впечатлили от всяка една институция и им е било много интересно да се запознаят отблизо с работата им. Изказваме специални благодарности на всички участвали институции: Районно управление на МВР Хисаря, Център за обществена подкрепа, Общински съвет град Хисаря, Туристически информационен център, Археологически музей град Хисаря, Териториално поделение „Държавно горско стопанство- Хисаря“, Отдел „Закрила на детето“ – Дирекция „Социално подпомагане“, Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Хисаря, ЧОСР град Хисаря и на колегите от Общинска администрация Хисаря, и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Програмата приключи на 27 август 2021г. Изказваме огромна благодарност на всички, които се включиха за да успеем да реализираме тази инициатива за децата на Хисаря! Всеки един от вас даде частица от себе си в името на нашите деца! Предвид обратната връзка на родители и деца, спокойно можем да обявим, че програмата приключи успешно!

За пореден път доказахме, че когато всички се обединим в името на една кауза, резултатът не може да бъде друг освен успешен!

Специални благодарности изказваме на Сдружение „Наследство“ Хисаря, Фондация „Въздигане“, Ресторант „Национал“, клуб „Адикт“, Йордан Бадов, Гергана Маринска, за изключителния принос и съдействие при организирането и провеждането на програмата.

Благодарим и на доброволците от Общински младежки клуб „Иноватор“, които бяха до нас и ни подкрепяха, консултираха през погледа на младите хора участници, от началото до края на програмата.

Благодарим на Катя Дочева, която подготви графичния дизайн на публикации, сертификати и удостоверения. На Нели Тоскова за дизайна на рекламните материали и на Делко Паспалски за изработката и дизайна на красивите баджове на участниците.

Специални и сърдечни благодарности на Владимир Петков– управител на Арт център „Алехандро“ град Пловдив, неговият екип и К-поп кавър група „Dice“ град Пловдив, които водеха в направлението „Танцувай с мен”, и успяха да завладеят сърцата на децата и да им предадат своя заряд към любовта за танцуване.

Благодарности и на Димитър Атанасов от „Евент“ ООД град Пловдив, които два месеца забавлява малки и големи с техните атракциони- стрелба с лък и флайбол.

  Благодарим ви и на вас мили родители, че ни се доверихте и оставихте децата си в наши ръце тези два месеца!

Благодарим и на всички деца участвали в „ Забавно лято в Хисаря 2021г.“ Бяхте страхотни, всеки един от вас остави незабравими радостни моменти, вие сте нашата нова гордост! Пожелаваме ви безгрижно и весело лято, както и успешна нова учебна година! На добър час!

Инж. Пенка Ганева- Кмет на община Хисаря и

екипът работил по инициативата на МКБППМН:

Милена Балямска- Председател на МКБППН и Зам. – Кмет на община Хисаря

Даниела Николова- Началник отдел “Административно обслужване” и Секретар на МКБППМН Хисаря

Цветелина Пенева, Невена Пашкулова, Цветана Боненска, Боряна Илиева, Минчо Чавгов,

Евгения Стехова- Тепавичарова – членове на МКБППМН и обществени възпитатели,

Иван Боненски-Инспектор Детска педагогическа стая при РУ на МВРКоментарите са затворени.

Анкети

По какъв начин получавате нужната Ви информация от Общинска администрация в момента?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.