До 31 август се удължава срокът на Целева програма „Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация – 2020г.“, по която Община Хисаря осигурява безплатна храна на 170 нуждаещи се лица.

Проектът „Целево подпомагане с топъл обяд в Община Хисаря“ се финансира от държавния бюджет чрез Агенцията за социално подпомагане, като общият размер на безвъзмездната финансова помощ по проекта е 41 412 лв.

С реализирането на проекта се подкрепят уязвими лица чрез осигуряване на топла храна в ситуацията на COVID-19. Потребителите на територията на Община Хисаря се подпомагат с доставка на разнообразно меню, като при приготвянето и доставката се спазват всички необходими противоепидемични мерки.

Всеки работен ден се доставя до дома на потребителите супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт на възрастни хора, хора с увреждания и лица без доходи или с доходи под линията на бедност.

Нуждаещите се лица могат да разчитат и на допълнителна подкрепа, като закупуване на хранителни продукти, лекарства и продукти от първа необходимост. Допълнителната подкрепа се извършва с техни лични средства.Коментарите са затворени.

Анкети

Получихте ли точна, ясна и разбираема информация за административната услуга която желаете да ползва?

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.