Във връзка с гроздоберната кампания 2018г., Ви напомняме, че съгласно чл.8 на Регламент 436/2009г. всички производители на винено грозде са длъжни да подадат декларации за произведените количества грозде за реколта 2018г. Към нея се прилага и Приложение, което включва Справка за произведено грозде по лозарските имоти, сортове и площ произведено от лозя със Защитено наименование за произход (ЗНП); Справка за произведено грозде по лозарските имоти, сортове и площ произведено от лозя със Защитено географско указание (ЗГУ); Справка за произведено грозде по лозарските имоти, сортове и площ произведено от лозя, предназначени за сортови вина без ЗНП/ЗГУ; Справка за произведено грозде по лозарските имоти, сортове и площ произведено от лозя за производство на вина с друго предназначение.
Бланките може да бъдат открити и в сайта на Изпълнителна агенция по лозата и виното на адрес: http://www.eavw.com/, раздел “Декларации”.
Същите трябва да бъдат подадени в два екземпляра в офиса на ТЗ на ИАЛВ гр. Пловдив.
Срокът за подаване на Декларациите е най-късно до 15 януари 2019г. Гроздопроизводител, който не е обявил реколтата си в законоустановения срок, ще бъде наказан с глоба от ИАЛВ.

 

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ

ХИСАРЯКоментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

По какъв начин получавате нужната Ви информация от Общинска администрация в момента?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...