Уважаеми граждани на община Хисаря,

Уведомяваме ви, че във връзка с осигуряването на обществения ред на територията на община Хисаря, в частен имот находящ се в град Хисаря, ул. „Иглика“ №15 са извършени   проверки от служители на РУ на МВР град Хисаря, при които е установено, че лицата М.А. и К.А. от Тополовград,  К.П. и С.А. от с. Градец, Е.Р. от с. Бериево живеят в имота на горепосочения адрес, който са наели от собственика на имота А.М. от град Хисаря. В хода на проверките са съставени 14 акта за административно нарушение по закона за българските лични документи.

Срещу лицата И.П. и С.А. са съставени протоколи по реда на чл. 65 от ЗМВР, да не се заканват и саморазправят помежду си.

Срещу лицата И.П. и М.А. са съставени по реда на чл. 65 от ЗМВР да осъществяват стриктен контрол над стопанисваните от тях животни /коне/, като не допускат навлизането им в чужди имоти и обхвата на пътната мрежа.

Проведен е разговор със собственика на имота, който пое личен ангажимент да прекрати отношенията си с горецитираните лица и заяви, че в 15 дневен срок те ще напуснат имота.Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Колко пъти до сега сте ползвали услуги, предоставени от Общинска администрация град Хисаря?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Здравейте, 

Създадохме нов интернет сайт на Община Хисаря.
Активен е на адрес:  hisarya.bg

Новите материали поместваме само на него и сме в процес на прехвърляне информацията там.

Старият сайт можете да ползвате за публикации и документи, качени преди до 1. Ноември 2022 г.

Той ще остане да работи, за да бъде полезен с информацията си.