Пролетното равноденствие през 2022 година ще бъде на 20 март 2022 година в 17:33 часа българско време, когато настъпва астрономическата пролет. С пролетното равноденствие казваме „Чао!“ на зимата и посрещаме първа пролет. Каним всички жители и гости на община Хисаря да посрещнем пролетта с талантливите хора на Хисаря. Нашият нов партньор в кампанията е Addict Fashion Club! Съвместно с техния екип е и новото ни мероприятие „Хисаря- извор на таланти“. Добре дошъл е всеки, който желае да покаже своя талант на 20-ти март 2022г. / неделя/ от 11:30ч. в центъра на град Хисаря, бул. „Иван Вазов“, „Римска колонада“. Обръщаме внимание, че няма възрастово ограничение за участниците! Няма и ограничение в областта, с която иска да се изяви!

Тази инициатива се организира, в подкрепа на благотворителната кампания  за събиране на средства за финансова помощ на семейство или двойка с постоянен или настоящ адрес /регистриран до 31.12.2021г./ на територията на община Хисаря с необходимост от лечение с методите на АРТ /асистирани репродуктивни технологии„Подай ръка-сбъдни мечта“.  Този път главните действащи лица ще са деца и възрастни. Припомняме, че кампанията се организира с подкрепата на кмета на Общината, Председателят на Общински съвет, учители, родители, читалища, местен бизнес.

Всеки, който желае и прецени, че може да се включи в мероприятието на 20-март с благотворителен базар, изява, свои творби, свои изделия, продукти, може да се свърже с нас на GSM 0884900629 или да пише на имейл [email protected].

Заповядайте, очакваме ви точно в 11:30 ч.

Нека заедно подадем ръка и да сбъднем мечтата на двама влюбени, за които единствената възможност да имат детенце е „Инвитро процедурата!

Благотворителната кампания ще се провежда спазвайки противоепидемичните мерки!

Напомняме, че младежите от ОМК „Иноватор“ с подкрепата на част от местният бизнес организират томбола за дарителите, която ще се тегли в края на кампанията:

  1. Дарилите сума до 50 лв.

Награди:

Месечна карта за избран от вас стил танци в Арт център “Алехандро”

Терапия за коса от фризьорски салон “Фешън Авеню”

Ваучер на стойност 50 лв. за козметични продукти “КодБио”

  • Дарилите сума от 50 лв. до 100 лв.

Награди:

Ваучер от ресторант “Национал” на стойност 100 лв. за вечеря за двама

Ваучер от ресторант “Писателите” на стойност 80 лв. + комплект книги

Ваучер на стойност 100 лв. от Оптика FG

  • Дарилите сума над 100 лв.

Награда:

Екскурзия до Рим за двама, предоставена от туристическа агенция “Фанагория Травел”

/включва самолетен билет, 3 нощувки в Рим със закуска и туристическа обиколка на града на български език/.

Кампанията ще продължи и през следващите месеци докато се събере необходимата сума. Събраните средства от старта на кампанията са: 4651.38лв.

Благодарим на всички, които подават ръка и се включват в организираните инициативи за събиране на средствата!

Представяме и нашата банкова сметка: Община Хисаря,

ЦЕНТРАЛНА КООПЕРАТИВНА БАНКА АД

IBAN:BG16 CECB 9790 33C8 1052 00

BIG: CECBBGSF

Основание за плащане: Дарение за кампания „Подай ръка-сбъдни мечта“

Напомняме, че всяка двойка, която иска да се свърже с нас може да ни пише на имейл: [email protected] или да се обади на тел : 0884900629. Комуникацията ще се води при гарантирана дискретност! Обявяването на подпомогнатото семейство може да се осъществи единствено и само при разрешението му!Коментарите са затворени.

Анкети

Колко време чакахте, докато регистрират заявлението Ви за административна услуга

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...