Уважаеми родители и деца, имаме удоволствието да ви съобщим, че старатираме дейностите в младежкото пространство “АртМания” /на стадион “Крепост”/ от вторник 28 юли 2020г.
Всеки вторник и четвъртък от 17.30ч. до 19ч. ще има занимания за деца, а от 19 до 20ч. уроци по САЛСА и БАЧАТА за възрастни!
Уроците по САЛСА и БАЧАТА ще се водят от треньори от Арт център “Алехандро” град Пловдив.

Припомняме, че проектът „АртМания” предоставя възможност на територията на град Хисаря да бъде изградено социално пространство, което да е привлекателно за младите хора обединяващо в себе си възможностите за спорт на открито, място за социални контакти и възможност за културни изяви.
Активното въвличане на младите хора в създаването на социално пространство, чрез процеса на „АртМания“, ще им даде възможност за изява на техните таланти, способности и силни страни.

Инициативата се реализира под егидата на кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева.

ВАЖНО!!! Деца до 12г. без възрастен придружител няма да бъдат допускани на заниманията /чл. 8 от Закона за закрила на детето/.

За децата навършили 12г. е желателно родителите да осигурят безопасното им пристигане от дома до заниманията и безопасното им придвижване обратно  до дома след приключване на заниманията.Коментарите са затворени.

Анкети

Срещнахте ли при общуването със служители от Общинска администрация Хисаря някой от следните проблеми?

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...