Уважаеми родители и деца, имаме удоволствието да ви съобщим, че старатираме дейностите в младежкото пространство “АртМания” /на стадион “Крепост”/ от вторник 28 юли 2020г.
Всеки вторник и четвъртък от 17.30ч. до 19ч. ще има занимания за деца, а от 19 до 20ч. уроци по САЛСА и БАЧАТА за възрастни!
Уроците по САЛСА и БАЧАТА ще се водят от треньори от Арт център “Алехандро” град Пловдив.

Припомняме, че проектът „АртМания” предоставя възможност на територията на град Хисаря да бъде изградено социално пространство, което да е привлекателно за младите хора обединяващо в себе си възможностите за спорт на открито, място за социални контакти и възможност за културни изяви.
Активното въвличане на младите хора в създаването на социално пространство, чрез процеса на „АртМания“, ще им даде възможност за изява на техните таланти, способности и силни страни.

Инициативата се реализира под егидата на кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева.

ВАЖНО!!! Деца до 12г. без възрастен придружител няма да бъдат допускани на заниманията /чл. 8 от Закона за закрила на детето/.

За децата навършили 12г. е желателно родителите да осигурят безопасното им пристигане от дома до заниманията и безопасното им придвижване обратно  до дома след приключване на заниманията.Коментарите са затворени.

Анкети

Колко време чакахте, докато регистрират заявлението Ви за административна услуга

Вижте резултатите

Зареждане ... Зареждане ...