СЪОБЩЕНИЕ

Община Хисаря стартира изпълнението на договор за «Реконструкция и благоустрояване, вкл. реконструкция на уличен водопровод със сградни водопроводни отклонения, на улица „Климент Охридски” в участъка между бул. „Иван Вазов” и улица „Априлци” между осови точки 85-84-83-82-39 по регулационния план на кв. Веригово, гр. Хисаря».

Дейностите по СМР предвиждат подмяна на водопровод и сградни водопроводни отклонения до границите на имотите до улична регулация, оформяне на пътно легло, изграждане на тротоари – поставяне на бордюри и тротоарна настилка, асфалтиране на пътното платно.

Молим всички живущи на улица „Климент Охридски”, в участъка от бул. „Иван Вазов” до ул. „Априлци” да освободят целия обхват на улицата от моторни превозни средства, за да не пречат на строителните дейности.

Общинска администрация Хисаря се извинява за всички неудобства, които изпълнението на СМР ще причини на живущите в посочения участък.

Община Хисаря

 Коментирай

Вашият е-мейл адрес няма да бъде публикуван. Задлжителните полета са маркирани със *

Анкети

Колко време чакахте, докато регистрират заявлението Ви за административна услуга

Вижте резултатите

Loading ... Loading ...

Може да заплатите  вашите местни данъци и такси чрез Български пощи :

bgpostpng

GDPR (ОБЩ РЕГЛАМЕНТ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ)


На 25 май 2018 г. влиза в сила нов регламент на ЕС за защита на информацията (GDPR – General Data Protection Regulation).

Община Хисаря , представя на вашето внимание информация вътрешни правила за прилагане на регламента

Прочети тук